Tarieven

We voeren goede gesprekken met diepgang en scherpte. To the point!

Een afwisseling van wandel, kantoor en online sessies

Maatwerk

Maatwerk is mijn uitgangspunt, afgestemd op jou als persoon en op jouw vraag. Ik maak gebruik van verschillende methodieken. De keuze hangt af van jou als persoon. Mijn methodieken zijn afgeleid van de NLP, uitgebreide kennis van persoonlijkheidstesten en diverse loopbaan coaching opleidingen, maar ook bijna afgestudeerd als arbeidspsycholoog.

We kunnen een afwisseling maken van werken bij mij op kantoor, online en wandelsessies. De keuze is aan jou! Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder met jouw vragen.

Neem contact op

Rust en Balans vinden tussen werk en privé

Tarieven en aftrekbaarheid

Voor sommigen is drie gesprekken voldoende om weer verder te kunnen, anderen gaan voor zes tot acht sessies. Wat voor jou van toepassing is, hangt af van jouw vragen en het doel dat je voor ogen hebt. Dit bespreken we samen.

De investering voor een Happy at Work traject bedraagt: 2195 euro privé, zakelijk 2795 euro. Het unieke zit in het aanbod van loopbaan videos, het grondig diepgaande 9 stappenplan en 6 coaching gesprekken van twee uur.

Het tarief van een (loopbaan) wandelcoach gesprek bedraagt 79 euro per uur. Je ontvangt daarbij opdrachten en we reflecteren erop.

Aftrekbaarheid van Loopbaancoaching bij de belasting:

  • De studie of opleiding is voor uw (toekomstig) beroep en is een leertraject
  • Dat laatste betekent dat u kennis opdoet onder begeleiding of toezicht.
  • De kosten moeten op jou of jouw partner drukken. Indien een ander, bijvoorbeeld je werkgever de kosten betaald, dan heb je geen recht op aftrek
  • De drempel is €250 euro. De kosten boven de €250 euro zijn aftrekbaar
  • Dit geldt voor coaching- en training sessies (inclusief B.T.W.) voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers.
  • Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten.

Bekijk hier meer over op de website van de belastingdienst.

%d bloggers liken dit: