Contact

Neem contact op en kijk voor Maatwerk en Tarieven hieronder!

We voeren goede gesprekken met diepgang en scherpte. To the point!

Een afwisseling van wandel, kantoor en online sessies

Maatwerk

Maatwerk is mijn uitgangspunt, afgestemd op jou als persoon en op jouw vraag. Ik maak gebruik van verschillende methodieken. De keuze hangt af van jou als persoon. Mijn methodieken zijn afgeleid van de NLP, uitgebreide kennis van persoonlijkheidstesten en diverse loopbaan coaching opleidingen, maar ook bijna afgestudeerd als arbeidspsycholoog.

We kunnen een afwisseling maken van werken bij mij op kantoor, online en wandelsessies. De keuze is aan jou! Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder met jouw vragen.

Rust en Balans vinden tussen werk en privé

Tarieven en aftrekbaarheid

Voor sommigen is drie gesprekken voldoende om weer verder te kunnen, anderen gaan voor zes tot acht sessies. Wat voor jou van toepassing is, hangt af van jouw vragen en het doel dat je voor ogen hebt. Dit bespreken we samen.

De investering voor een Happy at Work of Bouw je Droom bedrijf traject bedraagt: 2195 euro privé, zakelijk 2795 euro. Het unieke zit in het aanbod van loopbaan videos, het grondig diepgaande 9 stappenplan en 6 coaching gesprekken van twee uur.

Het tarief van een (loopbaan) wandelcoach gesprek bedraagt 79 euro per uur. Je ontvangt daarbij opdrachten en we reflecteren erop.

Aftrekbaarheid van Loopbaancoaching bij de belasting:

Studiekosten niet meer aftrekbaar

Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar. Misschien kom je wel in aanmerking voor STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden.

De invoering van het STAP-budget betekent onder meer het volgende:

  • Studiekosten die u in 2021 hebt betaald, kun je nog aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting 2021.
  • Studiekosten die je in 2022 of later betaalt, zijn niet meer aftrekbaar.

Bekijk hier meer over op de website van de belastingdienst.

%d bloggers liken dit: