Wandelcoach

Buiten krijg je waardevolle inzichten in jezelf. De natuur ondersteunt onze gesprekken als geen ander. Welke metaforen komen we tegen? Is het de vogel, die zich zo vrij beweegt of de rivier die je laten zien met de stroom mee te bewegen of…

Jouw beelden integreren we in jouw persoons-en beroepsprofiel. Hiermee ontdek je jouw unieke talenten en kun je vanuit de natuur doelgericht een verbinding met de arbeidsmarkt maken.

De weg naar succes is geen rechte lijn

Wandelcoaching

Bewegen tussen veiligheid en het Avontuur. Dat herken ik als geen ander. Veilig opgegroeid. Het avontuur aangegaan met een prachtige wereldreis. Graag neem ik je mee wat ik daar geleerd heb in de natuur en cultuur. We combineren dat met coaching methodieken, die ik mezelf in de afgelopen 20 jaar eigen gemaakt heb. Je komt meer in beweging, je voelt je fris, je hoofd weer leeg. Je gaat oplossingen zien waar je nu meezit.

Rust en Balans vinden tussen werk en privé

Metaforen

Welke stappen wil je nu maken? Welke metaforen zien we daarvoor buiten. Is het de vogel, die zich zo vrij beweegt of de rivier die je laten zien met de stroom mee te bewegen of… Jouw beelden integreren we in jouw persoons-en beroepsprofiel. Je krijgt waardevolle inzichten voor jouw plan van aanpak. We werken uiteindelijk toe naar concrete actie stappen. Daar kan een sollicitatie training onderdeel van uitmaken via sessies ten behoeve van jouw gespreksvoering, je C.V, Brief en LinkedIn in een nieuwe frisse opzet.

%d bloggers liken dit: