Mijn DNA

Mijn DNA

Mijn DNA

In mijn DNA zit een enorme drive en nieuwsgierigheid. Strategisch denken, leren en de dialoog zijn mijn kracht. Familie en vrienden vind ik van ongelofelijke waarde. Helaas overleed mijn vader al op jonge leeftijd. Hij werkte als dactyloscoop, vingerafdruk specialist, bij de politie. Als kind was dit een garantie voor een dynamische spreekbeurt. Om mijn vader en onze unieke print te eren, heb ik gekozen voor de unieke vingerafdruk als logo voor InProgression. Het symboliseert ook de opkomende zon als energiebron, die we nu zo hard nodig hebben.

Jouw DNA

Wat mij naar jou toe beweegt

Het meest avontuurlijke jaar van mijn leven was een wereldreis in 1998 met onvergetelijke herinneringen. Na de reis wist ik, dat ik als Loopbaancoach wilde gaan werken. Hiervoor heb ik tal van coaching opleidingen gevolgd. Uiteindelijk ben ik arbeidspsychologie gaan studeren, omdat ik dus ontzettend nieuwsgierig ben wat elk mens in zijn leven beweegt. Werk is daarbij een essentieel onderdeel. In mijn beleving ben je “Happy” als je jouw missie in het leven kan volgen. Hoe is dat voor jou? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingssessie.

Bij geboorte ligt jouw DNA vast, je unieke print! In ons leven worden we gevormd door onze omgeving. In welke mate ben jij in staat geweest om jezelf te ontwikkelen. Wil jij jouw DNA ook onder de loep nemen?

Biografische weetjes:

Geboren: 6 juli te Amsterdam net als de Dalai Lama en Sylvester StallonešŸ˜Š

WereldReis: 1998-1999; ScandinaviĆ«, Trans SiberiĆ« Express, MongoliĆ«, China, Tibet, Nepal, Myanmar, Thailand (bezoek van moeder!), MaleisiĆ«, AustraliĆ« en dan ook nog Nieuw-Zeeland, California and back home!

Is fan van: lezen, tennissen, films, hardlopen, thuis fitness, dansen

Houdt van: Chocolade. Als Product Manager bij Verkade was dat smullen (een Verkade meisje :)- . Italiaans tafelen en als moeder natuurlijk van haar kinderen

Loopbaancoach en Recruiter: 18 jaar bevlogen ervaring en nog altijd heel Happy dit te mogen doen!

De combinatie van beiden werkt verhelderend.

Eeuwige student: NLP Master, Biografisch werken, Loopbaancoaching, Creatieve loopbaan counseling, arbeidspsychologie en …

Gesprek: luistert graag en houdt van de dialoog, nieuwsgierig naar wat jou in arbeid motiveert en demotiveert

Groetjes,

Annemarie BĆ¼hrs,

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

%d bloggers liken dit: